Slovenská skupina Zoči Voči zverejnila nový klip k piesni Láska - Nenávisť plný erotiky a pikantných scén. Vo videu ku skladbe, ktorá sa nachádza na poslednom radovom albume skupiny s názvom Milovaní - Nenávidení, sa hlavných úloh ujali hudobníci spoločne so sporo odetými dievčatami.

Napriek kontroverzným reakciám širokej verejnosti zaznamenalo video za prvých 24 hodín 35 000 pozretí na sieti Youtube a tým pádom sa radí k najpozeranejším slovenským videám súčasnosti. Zaujímavosťou je, že hlavnú úlohu si v ňom zahrala Aneta Galisová, speváčka českej skupiny The Prague Conspiracy, známa takisto z pôsobenia vo finálovej desiatke súťaže Česko hľadá Superstar.

"Charakterovo je pieseň odlišná od všetkých ostatných, ktoré máme, preto sme chceli, aby aj klip k nej bol niečím výnimočný. Ako sme už aj v minulosti ukázali, nebojíme sa kráčať smerom, ktorým sa ešte nikto nemal odvahu vydať, a tak sme poňali aj videoklip. Kontroverzné reakcie očakávame a rátame s nimi," uviedol autor piesne a gitarista skupiny Jano Pisoň.

videoklip Láska - Nenávisť Zdroj: Braňo Račko

"Pieseň Láska - Nenávisť znie už na prvé počutie kontroverzne a svojsky. Keď sme s chalanmi rozmýšľali aký scenár by sa k nej hodil, už od začiatku nám bolo jasné, že by mal byť pikantný a odlišný od všetkých našich predchádzajúcich videí. Video natáčal náš kamarát a dvorný režisér Anakin Fox. Myslím, že toto je už šiesty klip Zoči Voči, ktorý bude pod jeho taktovkou," uviedol bubeník skupiny Vladko Kovár.

Chalani zo Zoči Voči už neraz prekvapili širokú verejnosť svojimi výstrelkami. Fanúšikovia sa o tom mohli presvedčiť pri ich rockovo-rapovej spolupráci s členom skupiny Kontrafakt Michalom 'Egom' Strakom, keď šokovali prerábkou Rytmusovej piesne Deti stratenej generácie. Svoj typický zmysel pre humor zas naposledy demonštrovali vo videoklipe ku skladbe Čerešne, v ktorom si hlavnú úlohu zahrali priamo oni sami.

Okrem videoklipu skupina už dlhšiu dobu usilovne pracuje na novom CD, ktoré sa podľa ich slov zásadne líši od tých predchádzajúcich. Album bude mať akustický charakter a po jeho vydaní pripravujú Zoči Voči slovenské turné so šiestimi zástavkami.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytli Jano Pisoň a Patrik Sýkora zo Žijeme hudbou.

Foto: Braňo Račko

Súvisiaci interpreti: Zoči Voči