Akel Bango predstavil pred dvomi rokmi svoj debutový singel It's a Bango, pričom nasledovali ešte skladby Temptation či Deep End. Teraz sa pripomína opäť, so skladbou These Days. Tematicky sa pieseň zameriava na pandémiu a dôležitosť socializácie.

Hudobník pôvodom z mesta Trinidad a Tobago rapuje o zmene zaužívaných aktivít, odstrihnutí sa od socializácie a samote, ktorá u mnohých spôsobila aj zhoršenie ich mentálneho stavu. Nezabúda ani na dôležitosť a obetavosť ľudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí museli vystaviť svoje vlastné životy riziku, aby mal kto zachraňovať slabších. "V piesni sa hneď niekoľkokrát spomína veta - These days, it´s crucial (rozhodujúci). Snažil som sa zvýrazniť, že práve pravidelný kontakt s najbližšími je skutočne dôležitý v náročných obdobiach a často býva aj rozhodujúci," hovorí Akel. 

O vizuál ku skladbe sa postaral manažér a hudobný klipmaker Adrian Kutný. "Bango je skvelý človek! Už dlho som nestretol tak profesionálneho, skromného a pokorného umelca, akým je on. Hneď na prvom stretnutí ku scenáru klipu sme si sadli nielen pracovne, ale aj ľudsky. Na nič sa nehrá a je presne taký ako v klipe. Bláznivý, no zároveň dokonalý gentleman," vyjadril sa Adrián Kutný.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Jana Trellová. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: PR