Tri mesiace po vydaní posledného singla Zeddknot zverejnila mladá slovensko-česká skupina John Wolfhooker novinku Voices. Aj túto skladbu predstavujú mladí rockeri spolu s vysoko kvalitným 4K vizuálom, o ktorý sa postaral ich dvorný videoprodukčný tím FEROproduction.

Rovnako ako spomínaná skladba Zeddknot, aj pieseň Voices vznikla počas januárového experimentu, kedy sa kapela na dva týždne zavrela v štúdiu bez akéhokoľvek vopred pripraveného materiálu. O produkciu, nahrávanie, mix a mastering sa členovia kapely Martin Čupka (spev), Rony Janeček (gitary, vokály), Filip Vlček (basgitara, vokály) a Adrián Janeček (bicie) postarali sami.

Text novinky je podľa frontmana Martina Čupku o zamotaní sa vo vlastných myšlienkach počas nespavosti, s ktorou sa spevák dlhodobo potýkal. Vizuál je podobný tomu predchádzajúcemu, okrem štýlových pohľadov na skvele hrajúcu kapelu však obsahuje aj zábery so spevákom prechádzajúcim sa v noci a skoro ráno mestom.


Skupina John Wolfhooker vznikla v roku 2013 v Prahe, no traja z jej štyroch členov sú slovenskí hudobníci. Za krátky čas stihli vydať dva albumy (John Wolfhooker, 2013 a When The Hunter Becomes The Hunted, 2016) a viacero úspešných videoklipov.

Popri množstve koncertov na domácej scéne vystúpila aj na kanadskom festivale Envol Et Macadam v Quebecu, kde sa predstavili napríklad aj Rise Against alebo Despised Icon. V Česku sa na jednom pódiu predstavila s kapelami ako Anti-Flag, Hands Like Houses, Our Last Night alebo Bury Tomorrow.


Redakciu Hudba.sk informoval Martin Čupka zo skupiny John Wolfhooker. Tlačovú správu sme upravili a doplnili. Viac sa o kapele dozviete na oficiálnych stránkach www.johnwolfhooker.com a www.facebook.com/JohnWolfhooker.

Foto: Rusty Shepherd - Facebook.com/JohnWolfhooker