Rozprávaj sa s ľuďmi, ktorých miluješ, lebo zajtra už nemusí byť znovu... To je hlavný odkaz nového videosingla, ktorým Majself vyjadril svoje pocity v súvislosti s blížiacim sa Sviatkom všetkých svätých (1.11.) a pamiatky zosnulých (2.11.), kedy si zapálením sviečky uctíme tých, ktorí už nie sú medzi nami.

Hoci u mladších generácií je veľmi populárne oslavovať v posledný októbrový deň Halloween v jeho súčasnej "komerčnej" podobe, Majself chce novinkou pripomenúť naozajstnú podstatu vyššie spomenutých sviatkov. Skladba Znovu vznikla v spolupráci s producentom Hoodinim a o kvalitný vizuál sa postaral režisér Dušan Krajčovič. Keďže celková myšlienka klipu mala byť najmä o tom, aby sme si vážili svojich blízkych, kým tu sú, Majself doň obsadil svoju manželku a svoju najväčšiu morálnu oporu - Júliu Švehlovú.

“Nie sme nesmrteľní, preto pri všetkom tom zhone niekedy zabúdame na prítomnosť, a len sa ženieme za niečím, čo v konečnom dôsledku nemá zmysel, ak to nevieme zdieľať s ľuďmi, ktorých milujeme. Milujem svoju ženu neskutočne a neviem si predstaviť, že by tu raz nebola. Prežívam teraz ťažšie zdravotné obdobie, za tri mesiace som kvôli tomu schudol 17kg a Julka stála pri mne tak ako nikdy predtým. Touto skladbou som sa jej chcel odvďačiť a všetkým poslať skladbu, nad ktorou sa pozastavia a zamyslia," hovorí otvorene Majself.

Singel je predzvesťou pripravovaného albumu, ktorý raper vydáva v máji budúceho roka.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Jana Trellová. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: petkography