Banskobystrická kapela Christmas sa so starým rokom lúči jednozáberovým videoklipom k skladbe Charlie Sheen. Zahrali si v ňom herci Bronislava Kováčiková a Ľuboš Radošovský, známi zo slovenských seriálov.

Romantická balada Charlie Sheen je v poradí už piatym videoklipom z albumu #bezpokory, ktorý kapela krstila v júni. Po známom humornom videoklipe Úplne najväčšia s pornoherečkou Lady Dee a protikotlebovskom protestsongu Marián sa rok 2017 rozhodli uzatvoriť nostalgicky. Vo videoklipe proti sebe kráčajú mladé herecké talenty známe zo seriálov ako Panelák, Oteckovia či Rex.

"Je to jednozáberovka bez strihu, preto bolo natáčanie náročné. Od rána lialo a okoloidúcim turistom sme museli v priebehu pár sekúnd po anglicky vysvetliť, aby kráčali prirodzene ďalej a neobzerali sa. Kopa z nich bola očividne opitá z minulého večera a do kamery začali robiť ksichty. Museli sme celý záber opakovať dokola," posťažoval sa scenárista a člen kapely Filip Jánošík Lehotský. Videoklip režíroval a kameroval Lukáš Bandy Krist.


Na svojom facebookovom profile kapela odkazuje svojim priaznivcom: "Minulosť nechajte minulosťou a do nového roka vstúpte so zdvihnutou hlavou, odvahou a hlavne #bezpokory."

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Filip Lehotský.

Súvisiaci interpreti: Christmas