Koncert berlínskeho dua Me And My Drummer v Bratislave, ktorý sa mal pôvodne uskutočniť 18. marca, sa presúva na 23. apríla. Dôvodom je choroba speváčky, pre ktorú sa celé turné môže uskutočniť až v apríli. Mení sa aj miesto konania, namiesto Nu Spirit Clubu sa koncert uskutoční v Majestic Music Clube.

Nakoľko ide o väčší klubový priestor, hľadisko bude 23. apríla prispôsobené pre podmienky komornejšieho koncertu a diváci si budú môcť na mieste vybrať medzi státím a sedením. Komu zmena termínu nevyhovuje, môže lístky vrátiť, informoval organizátor koncertu z agentúry Ore Pole.

Speváčka a klávesistka Charlotte Brandi sa fanúšikom ospravedlnila v krátkom videu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti:

   
Me And My Drummer už Bratislava pozná z dvoch vypredaných vystúpení v rokoch 2012 (reportáž) a 2013. Charlotte a jej bubeník Matz Pröllochs prídu tentoraz predstaviť svoj nový album Love Is a Fridge, ktorý vyšiel 12. februára. Aktuálne sú v predaji lístky v hodnote 12 eur. Po vypredaní prvých sto kusov sa cena zvýši na 15 eur.

Hudba berlínskych Me And My Drummer býva často prirovnávaná k tvorbe Florence And The Machine či London Grammar. Už ich debutový album The Hawk, The Beak, The Prey (2012) si vyslúžil oslavné recenzie v magazínoch New Musical Express či Rolling Stone, ktorého recenzentovi hudba Charlotte a Matza pripomína súbory ako Lamb či Portishead.

Z debutového albumu pochádza aj skladba You're A Runner, ktorá sa stala veľkým hitom v alternatívnych rádiách vrátane slovenského Rádia_FM.


Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Tauber z agentúry Ore Pole. Viac sa dozviete na stránke www.orepole.sk a na Facebooku

Foto: Mamd.bandcamp.com

Súvisiaci interpreti: Me and My drummer