Calvin Harris nezaháľa a tak ako každý rok, aj tentokrát pre fanúšikov pripravil veľký letný hit. Po spoluprácach s Rihannou, Ellie Goulding či Katy Perry sa po jeho boku postavila čoraz úspešnejšia Britka Dua Lipa. Retro nádych skladby One Kiss ostal zachovaný aj v samotnom videu, ktoré je štýlovou oslavou hollywoodskeho leta.

Škótsky producent a dídžej Calvin Harris zverejnil svoju najnovšiu skladbu ešte 6. apríla ako druhý singel zo svojho pripravovaného šiesteho štúdiového albumu. Text nahrávky One Kiss napísala samotná hostka Dua Lipa spolu s kanadskou speváčkou a textárkou Jessie Reyez. V britskom singlovom rebríčku sa pieseň dostala na vrchol ešte pred premiérou videoklipu a to hneď druhý týždeň od nasadenia do éteru.

Dua Lipa ako disco kráľovná

Skladba v sebe nesie nádych dance popu a housu 90-tych rokov a v tomto duchu sa nesie aj vizuál. Šarmantná Britka kosovsko-albánskeho pôvodu zaujme svojím vzhľadom hneď v úvode videa. Pred časom totiž zmenila účes a v novom klipe sa ukázala s krátkym zostrihom, ktorý jej mimoriadne pristane. Spomínané vibrácie deväťdesiatok vidieť v kostýmoch ale aj samotných efektoch.

Celkovo je vizuál surreálnou oslavou leta - nechýba scéna spred bazéna, palmy a množstvo ligotavých kostýmov. Aktéri klipu si však žiadnu dovolenkovú idylku pri nakrúcaní neužili. Pri pozeraní videa je viac než jasné, že všetky scény sú natočené pred zeleným plátnom. Okrem dvojice hlavných aktérov sa pred ním vystriedala aj plejáda tanečníčok.

Kým Dua Lipa sa popasovala s úlohu disco kráľovnej 90-rokov, škótsky hitmaker sa podobne ako vo väčšine svojich videoklipov pred kamerou moc nezdržal. Réžiu mal na starosti Emil Nava, ktorý Harrisovi natočil väčšinu jeho klipov, napríklad k skladbám ako I Need Your Love, Summer, How Deep Is Your Love alebo This Is What You Came For.


Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube / Emil Nava

Súvisiaci interpreti: Calvin Harris