Kanadský spevák Justin Bieber na službe Instagram reagoval na špekulácie o tom, že má problém s drogami a preto vyzerá nezdravo. Fanúšikom sa zdôveril, že mu pred časom diagnostikovali lymskú boreliózu a na jeho výzore sa podpísalo tiež to, že má chronickú mononukleózu.

"Veľa ľudí tvrdí, že Justin Bieber vyzerá na nič, ako na pervitíne, a podobne. Nevedia, že mi nedávno diagnostikovali lymskú boreliózu a nielen to. Mal som aj vážnu chronickú mononukleózu, čo postihlo moju pleť, činnosť mozgu, energiu a celkové zdravie," napísal 25-ročný spevák v príspevku s tým, že svoje problémy z ostatných mesiacov viac priblíži v dokumentárnej sérii, ktorú čoskoro uvedie na službe Youtube. "Môžete sa dozvedieť o všetkom, s čím som bojoval a čo prekonávam," vyhlásil a dodal, že sa po liečbe vráti a bude "lepší ako kedykoľvek predtým".

Lymská borelióza je infekčné bakteriálne ochorenie, ktoré prenášajú kliešte. Medzi symptómy tejto choroby patria vyrážky, bolesť svalov, únava či horúčka. Pred pár rokmi sa lymskou boreliózou nakazila aj iná kanadská hviezda Avril Lavigne, ktorá s jej následkami bojovala niekoľko rokov, pričom niekoľko mesiacov ani netušila, že ju má a lekári jej nevedeli pomôcť.

Prečítajte si tiež: Justin Bieber je späť. Pomôže mu k úspechu sladkej novinky ružový účes?

Zdroj: SITA (bbc.com) + Hudba.sk
Foto: Facebook.com/JustinBieber

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber