Americká speváčka Madonna pracuje na svojom očakávanom albume s lídrom formácie OneRepublic Ryanom Tedderom. 35-ročný hudobník informáciu potvrdil v rozhovore pre britský denník Daily Mirror.

"Nový album bude to najlepšie, čo za ostatnú dekádu ponúkla. Je to veľmi silný materiál. Piesne, ktoré som s ňou spravil, je veľmi náročné opísať," povedal spevák. Zo spomínaného albumu nedávno unikli na verejnosť prvé ukážky. Ryan Tedder priznal, že bol v tom čase so speváčkou.

"Práve som na niečom pracoval spolu s Madonnou. Spanikáril som, pretože som si myslel, že to bola pieseň, na ktorej som robil, ale našťastie nebola," uviedol muzikant, ktorého skladateľský či producentský talent už využili napríklad aj Adele, Jennifer Lopez, Backstreet Boys, Beyoncé, James Blunt, Maroon 5, Ella Henderson či One Direction. 56-ročná Madonna plánuje vydať štúdiovku na budúci rok. Okrem Teddera na nej spolupracujú aj Diplo, Avicii, MoZella, Natalia Kills alebo Ariel Rechtshaid. Názov ani presný termín vydania zatiaľ nie sú známe.


Zdroj: SITA
Foto: Mert & Marcus - Facebook.com/madonna

Súvisiaci interpreti: Madonna, Ryan Tedder