Austrálski psych-rockeri Tame Impala zverejnili nové video k jednej z najlepších skladieb roka Let It Happen. Záznam vznikol počas ich vystúpenia v rámci Deezer Session pred zrkadlovým monumentom La Géode v Paríži.

Kapela, ktorá minulý rok vystúpila na Pohode, aktuálne zbiera ocenenia za tohtoročný album Currents. V rodnej Austrálii zaňho prednedávnom získali ocenenia Album roka a Najlepší rockový album v rámci ARIA Awards v Sydney. Novinka je tretím zárezom v diskografii skupiny a vznikala výhradne v réžii frontmana Kevina Parkera, ktorý si vzal na starosť aj mix celého albumu.

Tame Impala postupne zverejnili single Let It Happen, Cause I'm A Man, Disciples a Eventually. Už tie ukázali, že namiesto psychedelického rocku na albume vynikajú skôr klávesové plochy a tanečné prvky. Album získal u recenzentov veľmi pozitívne hodnotenia a často sa objavuje aj v rebríčkoch Top albumov roku 2015. Na prvé miesto ho zatiaľ zaradili magazíny Variance a Q Magazine, v prvej päťke je podľa NME, Vulture, MOJO, SPIN či Consequence of Sound.

Vypočujte si album na Deezeri:



- informácie o službe Deezer -

Pozrite si, ako to rozbalil bosý kapelový boss Kevin Parker so svojimi spoluhráčmi na najnovšej Deezer Session:


Text: Hudba.sk (zdroj: Deezer)
Foto: Deezer Session

Súvisiaci interpreti: Tame Impala