Pre všetkých milovníkov a zberateľov hudby v digitálnych formátoch MP3 či FLAC máme dobrú správu! Na Slovensku vznikla unikátna služba, ktorá vám umožní ukladať a zdieľať veľké súbory a dôležité dáta. Pozrite sa, čo vám ponúka Úschovňa.sk.

Problém s ukladaním a posielaním hudobných súborov či iných dát pozná každý. CD nosiče a USB zariadenia majú obmedzenú kapacitu a ľahko sa poškodia, harddisk je drahší a nekomfortný na prenos, pri počítačoch nikdy neviete, kedy sa pokazia. Riešením sú stále modernejšie virtuálne úložiská – tzv. cloudové služby, ktoré ponúkajú priestor používateľom na pohodlné a bezpečné ukladanie dát. 

Slovenská služba Úschovňa.sk sa preto rozhodla vytvoriť službu Moja Úschovňa. Ide o alternatívu k obdobným zahraničným službám pre používateľov, ktorí preferujú domáce služby, rýchlu dostupnosť služieb zákazníkom na Slovensku či intuitívne používanie v slovenskom jazyku.

Úschovňa.sk

Ako funguje Úschovňa.sk? 

Registrácia vlastného konta Moja Úschovňa je bezplatná a veľmi jednoduchá. Stačí zadať svoju e-mailovú adresu a heslo. Úschovňa.sk poskytuje zadarmo priestor vo veľkosti 2 GB na ukladanie a zdieľanie dát. V prípade zaplnenia voľného priestoru je k dispozícii možnosť výhodného rozšírenia na 50-100 GB v cene od 4,99 € mesačne. Vlastný virtuálny priestor môžete využiť na ukladanie hudby, fotografií, videí, textu alebo iných dôležitých dokumentov.    

Problém s posielaním veľkých súborov? Zdieľajte!

Podeliť sa o vaše hudobné zbierky s rodinou alebo kolegami je vďaka službe Úschovňa.sk veľmi jednoduché - stačí kliknúť na "zdieľať" a napísať emailovú adresu človeka, ktorému chcete sprístupniť jeden alebo aj viacero súborov nahratých vo vašom konte. Majiteľ konta má k dispozícii široké možnosti manažovania práv pri zdieľaní, povoliť môžete editáciu alebo iba prezeranie.

Vyskúšate službu Úschovňa.sk zadarmo ešte dnes a uložte si všetky dôležité momenty vášho života!


Zdroj: PR článok