Anglická speváčka Cheryl Cole, ktorá si prednedávnom skrátila umelecké meno len na Cheryl, dobyla so svojou novou skladbou Call My Name britský singlový rebríček. V týždni od 10. do 16. júna sa z nej predalo 152-tisíc kópií, čím sa stal zatiaľ najrýchlejšie predávaným singlom tohto roka.

Tanečnú skladbu Call My Name, ku ktorej Cheryl už v máji predstavila videoklip, produkoval úspešný škótsky producent Calvin Harris. Singel pochádza z jej tretej sólovky A Million Lights (2012).

Cheryl - Call My Name

Druhú priečku z predchádzajúceho vydania UK Chartu obhájil americký raper Flo Rida so singlom Whistle, ktorý pochádza z jeho pripravovaného štvrtého albumu Wild Ones. Na trojku klesla minulotýždňová jednotka - pieseň Sing anglického hudobníka Garyho Barlowa.

Postup o štyri priečky nahor zaznamenali Coldplay a Rihanna so spoločnou skladbou Princess Of China, ktorej patrí aktuálne štvrté miesto. Prvú päťku uzatvára anglická elektronická formácia Rudimental so skladbou Feel The Love, ktorej pred týždňom patrila štvrtá priečka. Do top 10 sa okrem Cheryl nedostala žiadna ďalšia novinka.

Coldplay feat. Rihanna - Princess of China

Britský rebríček singlov (10. júna 2012 - 16. júna 2012):

1. Cheryl - Call My Name
2. Flo Rida - Whistle
3. Gary Barlow & The Commonwealth Band - Sing
4. Coldplay feat. Rihanna - Princess Of China
5. Rudimental feat. John Newman - Feel The Love
6. Fun feat. Janelle Monáe - We Are Young
7. DJ Fresh feat. Dizze Rascal - The Power
8. Usher - Scream
9. Precision Tunes - Payphone
10. Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

Informácie zverejnila webstránka www.theofficialcharts.com.

Zdroj: SITA
Foto: Cherylcole.com

Súvisiaci interpreti: Cheryl