Americká speváčka Beyonce opäť raz zo šatníka vytiahla skvelý kúsok šatstva. Pred pár týždňami sa jej vďaka tanečkom v dlhých večerných šatoch podarilo spadnúť z pódia, tentokrát fanúšikom poodhalila svoju hruď.

Počas minulotýždňového koncertu v kanadskom Toronte sa bývalá členka Destiny's Child nahodila do béžových šiat s voľným, priam až vznášajúcim sa topom. Ten sa počas jej typického natriasania hornej časti tela nadvihol až do výšky, kedy si prítomní mohli vychutnať magický moment odhalenia. Ako je u Beyoncé zvykom, zachovala si chladnú hlavu a skladbu dokončila pridŕžajúc si neposlušnú blúzku rukou. Na rozdiel od nepríjemného pádu v Orlande, sa tento krát ani nepokúsila požiadať fanúšikov aby zábery nedávali na Youtube.com. Zrejme však o to dôkladnejšie bude na ich stiahnutí pracovať jej vydavateľstvo Sony BMG, preto treba ponúknutú príležitosť rýchlo využiť.



Hovorca Beyonce poprel, že by hviezda vystupovala bez podprsenky: "Nosí podprsenku telovej farby! Naozaj si myslíte, že by Beyonce išla na pódium takto?"

Zdroj: Contactmusic.com