Nie však pre oltárom. A aj napriek tomu, že svoj sľub nebude musieť splniť, fanúšikovia oboch interpretov si ho budú môcť dookola prehrávať v dobrom i v zlom, kým ich smrť... Hmm, to už sa sem nehodí. Skrátka a dobre, Leona Lewis a Justin Timberlake spolu nahrajú (ďalší) cover hitu 'I Will Always Love You'.

Víťazka britského X Factoru a najúspešnejší "výrastok" z chlapčenskej kapely N Sync si spolu zaspievajú známy song prsnatej hviezdy country popu Dolly Parton z roku 1974, ktorý sa stal ešte známejším po tom, ako ho o 18 rokov neskôr pre soundtrack filmu Bodyguard prespievala Whitney Houston. Urobia ho Leona a Justin ešte známejším? Výzva je to veru riadna!

Najskôr si však budú musieť nájsť na spoločné nahrávanie čas, pretože ho údajne veľa nemajú. "Skladbu nahrajú v priebehu nasledujúcich mesiacov, čakajú však na príchod obdobia, kedy budú mať obaja čas ísť spolu do štúdia. Leona a Justin si navzájom veľmi fandia a už sa nevedia dočkať spolupráce," povedal pre britský bulvárny plátok The Sun nemenovaný zdroj.

K spolupráci s Timberlakeom zrejme Leonu priviedla práca s producentským esom Timbalandom, s ktorým údajne pripravuje svoj druhý album. Zatiaľ nie je isté, či sa jej nová štúdiovka objaví na trhu už tento rok, no už teraz píše svoju prvú autobiografiu, ktorá vyjde na jeseň.

Zdroj: Music-news.com
Foto: Sony BMG

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake, Leona Lewis