Kapela From Our Hands, ktorá patrí medzi najväčšie nádeje slovenského rocku, včera (22.12.) v bratislavskom Randali pokrstila svoj druhý album s názvom Sinners. Novinka vychádza pod hlavičkou českého vydavateľstva X production, ktoré ju opísalo ako "dobre zahratý úlet, odkazy na americkú melodickú post-hardcorovú scénu a zároveň riffy, ktorými by sa mohli chváliť aj niekdajší priekopníci novej vlny britského heavy metalu".

"Album je priamočiarejší, rockovejší, melodickejší a určite tvrdší," hovorí kapelník Hoto. "Sinners preto, lebo hriechy sa týkajú každého z nás a zároveň každej skladby na albume. V tomto smere je novinka koncepčná," dodáva. Albume, mastroval známy český producent Ecson Waldes. Za bicími ho nahral Mário Marcinek, ale na koncertoch už FOH vystupuje s pôvodným bubeníkom Mirom Šimoničom, ktorá sa po krátkej pauze vráti do kapely.

Tracklist albumu From Our Hands - Sinners:

1. Someone Like Me
2. Bad To the Bone
3. Eye for an Eye
4. On the Ground
5. The Devil
6. The Razor
7. The Noise
8. 0
9. Sinners
10. Changes
11. Till We Die

Informácia a foto pre Hudba.sk poskytol Mário Praženec z agentúry Wayout Booking. Viac na stránkach Myspace.com/fromourhands, Bandzone.com/fromourhands a Xproduction.cz.

Súvisiaci interpreti: From Our Hands