Americkému R&B spevákovi Chrisovi Brownovi sa skončila podmienka za napadnutie interpretky a bývalej priateľky Rihanny z roku 2009. Sudca James R. Brandlin v piatok uviedol, že muzikant splnil všetky nariadenia súdu, vrátane tisíc hodín verejnoprospešných prác a prípad oficiálne uzavrel.

Losangeleský súd zároveň rozhodol, že 25-ročný hudobník neporušil podmienku, keď 12. januára bez povolenia opustil losangeleský okres a vystupoval v jednom z nočných klubov v kalifornskom San Jose, kde došlo k streľbe, ktorá si vyžiadala päť zranených. Spevákovi, ktorý mal ostatné roky viacero problémov so zákonom, vďaka verdiktu spadol kameň zo srdca. "Moja podmienka sa skončila. Ďakujem, Pane," napísal na Twitteri. Samotná Rihanna mu už dávno odpustila, v rokoch 2012 a 2013 dokonca na niekoľko mesiacov opäť tvorili pár.

Chris Brown má na konte zatiaľ sedem štúdioviek - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012) a X (2014) a tiež spoločný album s raperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), With You, Forever, Yeah 3x, Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Turn Up The Music, Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší R&B album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.

Zdroj: SITA (People.com, archív)
Foto: Chrisbrownworld.com

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, Rihanna