Skupina 4D v zložení Čistychov, DNA, Mišo Biely a G-­Bod zverejnila videoklip k poslednému singlu z ešte stále aktuálneho albumu Kryštal. Hlavnú úlohu si v ňom zahrala zvodná kráska Darina Balážová, ktorá sa neostýchala ani pikantnejších záberov.

"Videoklipom k skladbe Už nechcem sme sa chceli symbolicky rozlúčiť s debutovým albumom a zároveň jeho načasovaním dať vianočný darček všetkým fanúšikom. Rok 2014 bude už o novom albume a celoslovenskom turné. Určite sa máte na čo tešiť," odkázali členovia formácie 4D svojim fanúšikom.

Podľa ich slov je pieseň Už nechcem o vzťahu, ktorý skončil kvôli nevere. "Tak, ako v reálnom živote, ani vo videoklipe sa nešetrí aj pikantnejšími zábermi, v ktorých hlavnú úlohu hrá femme fatale Darina Balážová. Tieto scény sú však vyvážené umeleckým prevedením režiséra Michala Kunesa Kováča," dodávajú členovia 4D.

Budúcoročné turné 4D začne 4. apríla 2014 v Bratislave. Viac informácií nájdete na stránkach www.4Dmusic.sk a www.facebook.com/4DMUSICOFFICIAL. Vstupenky budú v predaji už čoskoro na Predpredaj.sk.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Medelský, manažér formácie 4D.