Spevák americkej metalovej kapely Slipknot Corey Taylor by rád spolupracoval s raperom Eminemom. 42-ročný muzikant, ktorý pôsobí aj vo formácii Stone Sour, to prezradil v rozhovore pre švédsky magazín Rocksverige.

"Mám pred sebou niekoľko spoluprác, ale nechcem nikoho menovať. Bude to však o niečo rozmanitejšie ako projekty, na ktorých som pracoval doteraz. Práve to ma priťahuje po hudobnej aj umeleckej stránke - robiť veci, ktoré by ste inak v mojich dvoch kapelách nepočuli. Rád by som spolupracoval s mnohými ľuďmi. Sú medzi nimi aj Trent Reznor a Eminem. Veľmi sa mi páči jeho postoj a tiež ako píše, je v tom emócia," uviedol hudobník. "Pravdepodobne spolu nikdy nebudeme spolupracovať, ale je to môj sen," dodal.

Corey Taylor v roku 1992 spoluzakladal kapelu Stone Sour, s ktorou vydal všetkých päť štúdioviek a tiež minuloročné EP nahrávky Meanwhile in Burbank... a Straight Outta Burbank. V roku 1997 sa pripojil ku kapele Slipknot, s ktorou zatiaľ naposledy ponúkol album .5: The Gray Chapter (2014). Spolupracovali s ním tiež Soulfly, Rollins Band, Dream Theater či Apocalyptica. Podieľal sa aj na albume Greatest Hits Vol. 1 (2015) superkapely Teenage Time Killers.

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Facebook.com/TheCoreyTaylor

Súvisiaci interpreti: Corey Taylor, Eminem