Po roku od krstu debutového albumu Electrified sa do bratislavského Nu Spiritu opäť vráti projekt In Between. Na live vystúpení 5. decembra zaznie pôvodný aj nový materiál k pripravovanému EP. Hudobný zážitok energickej dvojice bude obohatený aj o videoprojekciu.

Live electro act In Between vo svojej produkcii spája viacero moderných elektronických štýlov - liquid funk, drum & bass, electro house. Projekt tvoria dvaja stáli členovia Samuel Kovács (gitara, produkcia, vokály) a Martin Géč (produkcia, bicie, elektronické perkusie), ktorí si na živé vystúpenia pozývajú hostí, väčšinou spev a saxofón. Hudba je podporovaná mohutnými podkladmi, o vizuálne obohatenie sa stará videoprojekcia.

Projekt má za sebou úspešný rok. Okrem vystupovania na mnohých festivaloch a prezentácie v rádiách vydal na jeseň vo vlastnej produkcii debutový album Electrified v spolupráci so Zdenkou Prednou, Kamilou Hermanovou, Rékou Bokor, Mišom Bielym a Ľudmilou Štefánikovou. In Between v auguste vydali aj EP No Time to Play, ktoré obsahuje štyri remastrované skladby debutu a bolo umiestnené na prestížne hudobné portály. Skladba Discover Me je súčasťou drum'n'bassových kompilácií od viacerých vydavateľstiev.


Redakciu Hudba.sk informoval Martin Géč z dua In Between.

Foto: Facebook.com/inbetweenband