Organizátorom obľúbeného česko-slovenského festivalu Cibula Fest sa podarilo pre ročník 2024 získať ako jednu z prvých potvrdených hviezd kapelu, ktorá v budúcom roku nikde inde na Slovensku nevystúpi. V pohraničnom pásme na letisku v Holíči v piatok 19. júla 2024 vystúpi kapela Kryštof s frontmanom Richardom Krajčom.

Skupina Kryštof, ktorá je aktuálnym držiteľom bronzového Českého slávika, plánuje v budúcom roku vystúpiť len na niekoľkých festivaloch v Česku a na jedinom festivale na Slovensku, na Cibula Feste. Zároveň neplánuje u nás na rok 2024 žiadny ďalší koncert, a tak bude toto vystúpenie skutočne exkluzívne.

"Ako je u kapely zvykom, dovezie špeciálnu scénu, efekty a odohrá koncert plný hitov s aktuálnou novinkou Život je krásný. Tá sa stala pilotnou piesňou k filmu Gump: Sme dvojka, kde sa Richard Krajčo ujal hlavnej úlohy," prezradil Honza Lippert z manažmentu kapely.  

Kapela Kryštof vystúpila na holíčskom festivale už dvakrát, najskôr v roku 2013 a naposledy v roku 2019. "Štrnásť rokov sme sa snažili priniesť na Záhorie to najlepšie, čo slovenská a česká hudobná scéna ponúka. Uplynulý veľmi úspešný ročník jasne dokázal, že patríme medzi najväčšie festivaly, aké sa u nás organizujú. To, že sa kapela Kryštof rozhodla absolvovať jediný koncert v roku 2024 na Slovensku práve u nás, je toho dôkazom a my sme radi, že jednou z hlavných hviezd 15. ročníka bude aj táto kapela," teší sa organizátor festivalu Vladimír Chrenka.

Už pred mesiacom festival ohlásil prvé veľké mená a kapela okolo Richarda Krajča bude ďalšou do silného hudobného programu. V Holíči okrem nej vystúpi hitmaker Michal David, HEX, strieborný Český slávici Mirai, stále populárnejší pesničkár Pokáč, akustický fenomén Jelen či mladý hitmaker Mark Dann, ktorý patrí medzi najhranejších dídžejov v slovenských rádiách.

Do začiatku festivalu ešte organizátori oznámia ďalších minimálne päť silných mien. "Čaká nás jubilejný 15. ročník, preto ho chceme urobiť výnimočným. V pláne je ešte niekoľko prekvapení, preto odporúčame všetkým nečakať s kúpou vstupenky na poslednú chvíľu, ale využiť možnosť získať ich čo najvýhodnejšie v predstihu," dodáva Chrenka.

Vstupenky: Predpredaj.sk

Od 1. decembra sa do predaja dostáva limitovaná Vianočná edícia 1000 kusov trojdňových vstupeniek za 69 eur. Táto cena bude platiť do ich vypredania.  

Zdroj: PR článok / Predpredaj.sk (Hudba.sk edit)