Už tento piatok 5. septembra sa v bratislavskej Incheba Expo Aréne uskutoční luxusná rozlúčka s tohtoročným letom. V podaní ikony svetovej tanečnej scény, Axwella zo Swedish House Mafia, vypukne v metropole Slovenska obrovská párty. Prinášame last minute súťaž o voľný vstup a osobné stretnutie s Axwellom!

Swedish House Mafia je, resp. bol jeden z najväčších pojmov európskej tanečnej hudby posledných rokov, no počas jeho existencie sme tento projekt nemali možnosť vidieť na Slovensku. Momentálne síce už Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso pôsobia každý zvlášť, no premiérové vystúpenie prvého z nich v našom hlavnom meste je veľkou udalosťou.

Ponúkame vám možnosť zažiť zdarma nielen obrovskú párty, ktorá sa zajtra večer chystá v Incheba Expo Aréne, ale aj osobne sa stretnúť s Axwellom. Stačí si pozrieť nižšie uvedené video a napísať na sutaz @ hudba.sk správnu odpoveď na otázku:

Akú vlajku je možné vidieť v publiku?

1. slovenskú
2. švédsku
3. americkú

Súťaž končí v piatok (5.9.) o 10:00. Spolu s odpoveďou uveďte aj svoje telefónne číslo, aby sme Vás mohli čo najskôr kontaktovať.

Výhercom súťaže sa stáva Rastislav Nedbálek. Blahoželáme!

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Súkromné lietadlo a zákaz hrať tvorbu vybraných interpretov

Päťčlenný tím, v ktorom nebude chýbať vizuálny špecialista, svetlotechnik či pyrotechnik priletí súkromným lietadlom do Viedne, kde budú jeho členovia ubytovaní v päťhviezdičkovom hoteli. Ubytovanie v tomto zariadení, kde sa cena za jednu noc pohybuje od 500 do 2200 € za noc, bola jedna z požiadaviek ikony tanečnej scény.

Ďalšie požiadavky sú však podľa slov organizátorov štandardné. Axwell chce šampanské Cristal na prípitok s promotérom, kvalitné pivo a večeru v centre Bratislavy. Okrem toho majú všetci ostatní účinkujúci na akcii zákaz hrať skladby od Swedish House Mafia, Calvina Harrisa a samotného Axwella. Ak to porušia, vybaví si to s nimi v zákulisí, ako napríklad v minulosti osviežením daného DJa kýbľom ľadu.

Axwell u nás uzatvára svoje európske turné, a preto určite ponúkne svetoznáme hity ako Don't You Worry Child, One, Greyhound či Center Of The Universe a množstvo ďašlích. Multižánrový line-up doplní švédsky tech/house producent Jesper Dahlbäck a lokálni matadori Milan Lieskovský, EKG a BPM & Mairee.

Ďalšie veľké prekvapenie príde skoro ráno. O nezabudnuteľný baleársky zážitok priamo počas svitania sa postará britská tranceová legenda Chicane. Akcia ale bude pokračovať aj po tom, konkrétne na oficiálnej afterpárty v priestoroch bratislavského Ateliéru Babylon.


Zdroj: PR
Foto: Axwell.com

Súvisiaci interpreti: Axwell