Vystúpenie islandských GusGus, ktoré sa uskutoční v piatok 12. októbra v Bratislave, je už od stredy večera vypredané. Lístky už nebudú podľa usporiadateľskej agentúry Ore Pole k dispozícii ani na bráne. Kapela sa v polovici októbra predstaví aj v Košiciach.

Vypredaný bratislavský koncert sa koná v Ateliéri Babylon, v Košiciach zahrá formácia v pondelok 15. októbra v rámci otváracieho večera festivalu Moonride v Tabačke.

GusGus
vo svojej tvorbe miešajú house, minimal a soul s povestným chladom a hĺbkou mrazivého islandského severu. Vydali osem albumov a od roku 2009 sú ozdobou progresívneho nemeckého vydavateľstva Kompakt.

Vystúpenia v Bratislave aj v Košiciach budú prierezom celej 17-ročnej kariéry zoskupenia a okrem materiálu z aktuálneho albumu Arabian Horse (2011) zaznejú aj staršie hity ako Ladyshave či Polyesterday.

Gus Gus - Over

Agentúra Ore Pole v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia Garbage (18.11.), Me and My Drummer (28.11.) či hudobného skladateľa Nilsa Frahma (14.11.).

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Silvia Turnerová z agentúry Ore Pole. Viac informácií o koncertoch na www.orepole.sk alebo www.facebook.com/orepole.