Anglický spevák Robbie Williams v televíznej relácii The Graham Norton Show prezradil, ako raz skryl svoju kolegyňu Geri Halliwell v kufri auta, aby jej pomohol ujsť pred paparazzami. Stalo sa to v čase, keď vlastnil byt v londýnskej štvrti Notting Hill.

Moderátor Graham Norton sa ho na to spýtal, na základe knihy, v ktorej Williams kurióznu udalosť spomenul, no podrobnosti odhalil v televíznom vysielaní. "Môj dom mal celkom verejné okno. Autobus sa mohol pri ňom pristaviť a ľudia by mohli každých 20 minút sledovať ako sa Robbie Williams pozerá na televíziu. Jedného večera bola u mňa Geri Halliwell a neviem ako, ale pred bytom sa objavilo 20 až 25 paparazzov a osvetľovali nás bleskami, aby sme prišli k oknu," uviedol 43-ročný interpret s tým, že na miesto zavolal aj políciu, aby sa spýtal, čo s nimi môže robiť.

Williams vysvetlil, že počas toho, ako do bytu prišiel policajt, ktorý mu s davom fotografov nevedel pomôcť, bola o dva roky staršia členka skupiny Spice Girls skrytá v skrini. Po tom, ako muž zákona odišiel, začali speváčkou rozmýšľať, ako ju dostať z bytu von. "Mal som úžasný nápad, že ju dám do športovej tašky, pretože je veľmi malá. Tak som ju tam fakt vložil a prehodil si ju cez rameno. Medzičasom si ma fotili paparazzovia a ja som sa správal ležérne. Geri tam mala auto a ja som ju dal do kufra jej auta," vysvetlil s úsmevom.

Nakoniec ju vyložil na neďalekej pumpe, no ako s humorom dodal, najskôr musel vypočuť volanie prírody a dať si pečené kura. Iba táto časť príbehu je vraj vymyslená. Mohla by sa k tomu celému vyjadriť bývalá spajska, či by jej verzia bola rovnaká...

Vypočujte si vtipnú historku v pôvodnom znení od Robbieho:


Zdroj: SITA (Digitalspy.com), Hudba.sk
Foto: Facebook.com/robbiewilliams / Joel Ryan/Invision/AP (koláž Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: Robbie Williams