Prekvapivo na ňom spojila sily s producentom Brianom Burtonom, ktorý je známy pod pseudonymom Danger Mouse. Platňa, na ktorej sa niekoľkonásobná držiteľka Grammy vyspievala z krachu milostného vzťahu, je intímnou a krehkou spoveďou v pôsobivej atmosfére.

Album ponúka tucet nových piesní, všetky z autorského pera speváka a producenta Briana Burtona. Dvanástku tvoria Good Morning, Say Goodbye, Little Broken Hearts, She's 22, Take It Blafl, After The Fall, 4 Broken Hearts, Travelin' On, Out On The Road, Happy Pills, Miriam a All A Dream. Norah Jones na albume pokračuje v odklone od jazzovej hudby k alternatívnemu popu. Nahrávka sa týždeň po vydaní umiestnila na štvrtom mieste britského albumového rebríčka.

Rodáčka z New Yorku, speváčka, skladateľka, herečka, klaviristka a gitaristka Norah Jones je dcérou známeho indického hráča na sitare Raví Shankara. Debutovala albumom Come Away With Me, vydaným vo februári 2002. Úspešný bol aj druhý album Feels Like Home, vydaný vo februári 2004, z ktorého sa vo svete predalo viac ako 10 miliónov kópií a ktorý jej vyniesol tri ceny Grammy. Nasledovali nahrávky Not Too Late (2007) a The Fall (2009).

Norah Jones - Little Broken Hearts (album trailer)

Norah Jones - Happy Pills

Zdroj: TASR
Foto: AP Photo/Charles Sykes

Súvisiaci interpreti: Norah Jones