OFF chce byť kapelou, ktorá skladá nové pesničky, točí videoklipy a hrá po festivaloch. Na koncerty jej ešte chýba zopár vlastných skladieb - na ich finalizáciu však nie je veľa času. Koncertnú premiéru mali na Staromestských slávnostiach v Žiline, kde si väčšinu repertoáru odskúšali, no na letných festivaloch pôjde všetko na ostro.

Lídrom je Jaro Gažo, muzikálový herec z bratislavskej Novej Scény a spevák Arzénu, bubeníkom je Rado „Pažo“ Pažej, člen skupiny Aya, gitaristom Juraj Truba Jaroščiak, ktorý spolupracoval s Davidom Kollerom a kapelou Buty, no a basgitarista Matúš Dobeš má tiež svoje zázemie v už existujúcich kapelách. Členovia sa dali dokopy, pretože si chceli vyskúšať niečo nové a ťažké.

Zatiaľ to vyzerá, že OFF bude hrať čistú slovenskú hudbu. O ich smerovaní napovedá aj prvý singel Anjel, ktorý predstavila kapela rovno s videoklipom. Členovia skupiny OFF si prísne strážili, aby bol videoklip ku skladbe Anjel jednoduchý a bez hraného príbehu a srdcervúcich emócií. Počas nakrúcania boli niektorí prítomní viac a niektorí menej. 


Informácie pre Hudba.sk poskytla PR managerka skupiny OFF Maca Schmidtová.
Foto: Richard Kőhler

Súvisiaci interpreti: Off