Spevák legendárnej punkovej kapely Sex Pistols John Lydon po účinkovaní v reklame na maslo opäť šokoval fanúšikov. Prijal totiž rolu Herodesa v svetoznámom muzikáli Jesus Christ Superstar. Okrem neho sa v obsadení novej, doposiaľ najväčšej produkcie muzikálu objavia aj ďalšie známe mená zo skupín Incubus, Destiny's Child a 'N Sync.

"Som tu, aby som spieval so židovským kráľom. Kto by si mohol priať viac?" komentoval svoj angažmán John Lydon. Rola Herodesa v severoamerickej časti muzikálového turné ja ďalším z jeho "úletov", pri ktorom fanúšikovia Sex Pistols a Public Image Ltd len neveriacky krútia hlavou. Všeobecný údiv nad jeho účinkovaním v reklame na maslo pred pár rokmi však muzikálová kariéra zrejme neprekoná.

Okrem Lydona sa na divadelných doskách objavia aj JC Chasez z 'N Sync (Pilát), Michelle Williams z Destiny's Child (Mária Magdaléna) a Brandon Boyd z Incubus (Judáš), ktorý patrí medzi dlhoročných fanúšikov muzikálu. "Nikdy by som si ani nedokázal predstaviť, že v ňom budem raz hrať," priznal Boyd.

V roli Ježiša sa predstaví britský herec a spevák Ben Forster, ktorý v roku 2012 vyhral britskú Superstar. V britskej časti turné sa objavia aj ďalšie hviezdy, napríklad Mel C zo Spice Girls, s ktorou nedávno nahral duet slovenský spevák Peter Aristone, alebo austrálsky komik Tim Minchin.


Zdroj: iDnes.cz
Foto: SITA/Michal Burza

Súvisiaci interpreti: Sex Pistols