Katy Perry propaguje svoj štvrtý album vo veľkom štýle. Celkom neočakávane sa do kampane v piatok zapojil opitý šofér, ktorý nabúral do jej zlatého kamióna. Naproti tomu s únikom singla na internet pár dní pred vydaním už jednoducho treba počítať a nie je vylúčené, že ide súčasť o plánu. Žeby ňou bola aj kuriózna nehoda?

Ako sme už informovali, americká speváčka Katy Perry propaguje svoj pripravovaný album Prism s pomocou zlatého kamióna. Ten začal 29. júla jazdiť po Los Angeles a momentálne je na "turné" - jazdí po najväčších mestách a najslávnejších miestach USA. Neprehliadnuteľný reklamný nosič má na boku nápis "Katy Perry - Prism - 10-22-13", pričom ide o dátum vydania spomínaného albumu.

Dodatočná publicita nablýskaného kamiónu vo svetových médiách prišla, keď doň vrazil opitý šofér. Stalo sa tak v piatok na parkovisku nákupného centra v Pennsylvánii. Pri nehode sa poškodila kabína kamiónu, nikto sa však nezranil. Vodič druhého vozidla najprv z miesta činu ušiel, no následne sa rozhodol vrátiť, pretože si uvedomil, že by ho okrem šoférovania pod vplyvom alkoholu obvinili aj z úteku. Cool story, bro!

Deň na to postihla Katy Perry ďalšia marketingová "pohroma". Nový singel s názvom Roar, ktorý speváčka avizovala okrem iného aj videom, v ktorom spálila svoju modrú parochňu, oficiálne vychádza dnes, no už v sobotu sa objavil na internete. Prekvapením by však skôr bolo, keby sa tak nestalo. Vypočujte si skladbu, ktorej sa v najbližších mesiacoch tak či tak len ťažko vyhnete.



Text: Hudba.sk; zdroj: SITA (Aceshowbiz.com), archív Hudba.sk
Foto: Facebook.com/katyperry

Súvisiaci interpreti: Katy Perry