Speváčkine modré vlasy sú už minulosťou. Katy Perry sa rozhodla spáliť svoju parochňu, ktorú nosila počas propagovania albumu Teenage Dream. Podľa magazínu NME je to predzvesťou vyspelejšieho a serióznejšieho imidžu.

Keďže Katy Perry už dokončila nahrávanie tretieho albumu Prism, môže prísť na rad fáza držania fanúšikov v napätí. Svedčí o tom aj video, ktoré ohlásilo vydanie prvého singla. Ten by sa mal volať Roar a na jeho augustovú premiéru púta samotná speváčka oblečená ako žena z džungle. Zažnúc zapaľovač, vynára sa z tmy a postupne spáli modrú parochňu, ktorú drží v ruke. 

Jednoznačnejším gestom ani nemohla dať najavo koniec obdobia teenagerskej zamilovanosti z albumu Teenage Dream. Na novej nahrávke bude opäť spolupracovať s producentmi ako Dr. Luke (Sugababes, Kelis, Ke$ha), Max Martin (Pink, Christina Aguilera) či textárkou Siou a Bonnie McKee

Pozrite si, ako Katy Perry podpaľuje svoje modré vlasy:


Speváčka, ktorá prepožičala svoj hlas kreslenej Šmolinke, tiež pre Digitalspy.co.uk poodhalila svoje plány do budúcnosti: "Budem mať čoskoro 40 (o desať rokov, pozn. red.) takže by som chcela mať už deti a spraviť aj nejakú akustickú nahrávku." Ďalej tiež dodala, že má aj podnikateľské ambície: "Chcela by som mať vlastné hudobné vydavateľstvo."

Zdroj: NME, Digitalspy.co.uk
Foto: AP Photo/Dan Steinberg

Súvisiaci interpreti: Katy Perry