V posledných dňoch sa internetom a sociálnymi sieťami šíri nový virálny hit - video od muža menom Richard Dunn, ktorý sa nudil na letisku a natočil svoju vlastnú verziu videoklipu k piesni All By Myself Erica Carmena, ktorej známu coververziu naspievala Celine Dion. Pozrite si video aj pohotovú a sympatickú reakciu samotnej speváčky.

Richard Dunn nie je obyčajným cestovateľom. Nechcel sa totiž pridať k väčšine ľudí, ktorí na letisku spia či driemu, a preto sa počas dlhej noci čakania rozhodol pobaviť nielen seba, ale aj celý svet. Hodiny, ktoré trávil sám v ľudoprázdnych priestoroch letiska v Las Vegas, využil na natočenie vlastného videoklipu k svetoznámej skladbe All By Myself.

V parodickom videu, natočenom na iPhone, sa muž prechádza po prázdnom termináli či skľúčene sedí pri dámskych toaletách. Svoju obľúbenú skladbu pritom prežíva s výrazom, za ktorý by sa nemusela hanbiť žiadna popová diva. 



Tragikomického hrdinu internetu si všimla aj samotná Celine Dion, ktorá sa rozhodla natočiť krátku videoreakciu. "Musím povedať, že to video bolo veľmi zábavné a zároveň dojemné. Strašne sa mi páčilo," povedala speváčka.

Zároveň ukázala, že ani jej nechýba zmysel pre humor, keď Richarda pozvala do svojej kúpeľne. "Keď budeš nabudúce celé hodiny sám na letisku v Las Vegas, prosím príď na môj koncert. A mimochodom, si viac než vítaný, aby si použil moju kúpeľňu," dodala.


Text: Hudba.sk (zdroj: Digitalspy.co.uk, Rollingstone.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Celine Dion