Amerického rapera Lil Wayna v utorok hospitalizovali v Los Angeles po tom, čo opakovane dostal záchvat. Stalo sa tak krátko po tom, čo dokončil nakrúcanie nového videoklipu. Rapera následne previezli do Cedars-Sinai Medical Center, odkiaľ ho po vyšetrení prepustili.

Tridsaťročný rodák z New Orleans mal pritom podobné zdravotné problémy už vlani v októbri, keď jeho lietadlo muselo núdzovo pristáť v Texase. Vtedy boli príčinou záchvatu migréna a dehydratácia. Lekári mu následne predpísali lieky a odporučili piť veľa vody.

26. marca vydá Lil Wayne svoju desiatu sólovú štúdiovku s názvom I Am Not A Human Being II. Kvôli jeho nahrávaniu minulý týždeň odložil plánované európske turné.

novinky zatiaľ predstavil tri single - My Homies StillNo Worries a Bitches Love Me. Najväčší úspech zaznamenal posledný menovaný, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard Hot 100 dostal zatiaľ najvyššie na 10. priečku. V rebríčku mal pritom počas svojej kariéry už viac ako 100 skladieb, na čelo sa však dostal s jedinou - piesňou Lollipop (feat. Static Major).


Zdroj: SITA (www.hiphopdx.com)
Foto: Facebook.com/LilWayne

Súvisiaci interpreti: Lil Wayne