Po úspešnom minuloročnom štarte sa legendárna klubová noc CREAM vracia do Bratislavy s ešte nadupanejším lineupom. Druhé slovenké vydanie svetoznámej akcie sa uskutoční 7. októbra v Refinery Gallery.

Čerešničkou na torte tohto ročníka bude bezpochyby zakladateľ vydavateľstva Coldharbour Recordings a Schulz Music Group (SMG) Markus Schulz, známy aj pre svoju rozhlasovú show Global DJ Broadcast. Dídžej a producent od vlastným menom šesť kompilácií a štyri vlastné albumy. Počas svojej hudobnej produkcie a práci na nespočetných remixoch mal možnosť spolupracovať s hviezdami ako Depeche Mode, Madonna, OceanLab, Gabriel & Dresden a mnohými ďalšími.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

 
Organizátori tento rok vsadili na osvedčené ikony tanečnej scény, medzi ktoré bezpochyby patrí aj nemecký Dj a producent ATB, vlastným menom André Tanneberger. Medzi jeho najväčšie hity patria skladby Let U Go, Hold You, Ecstasy, Marrakech či 9pm (Till I Come), ktorá bola na vrchole britských hudobných rebríčkov v roku 1999. ATB patrí medzi najdôležitejších producentov a hudobníkov poslednej dekády. Spolupracoval s hviezdami ako Armin Van Buuren, Moby, Willam Orbit či Dash Berlin. Jeho energické, unikátne sety plné emócií ho spojili s fanúšikmi po celom svete a po niekoľkých rokoch ho konečne budeme môcť zažiť aj my. 

 
Ikonami uznávaný Eddie Halliwell

Tiësto sa o ňom vyjadril ako o legende, Paul Van Dyk ho označil za dídžeja, ktorý vie z prehrávačov dostať to najlepšie, čo sa dá. Rezident klubov ako Goodgreef, Gatecrasher a Cream na Ibize, dav, skandujúci jeho meno okamžite, ako sa postaví za mixpult... Reč nie je o nikom inom, ako o absolútnej špičke, čo sa mixovania týka, Eddiem Halliwellovi. Používa nespočetné množstvo efektov a dokonalých scratchov, ktoré vás nútia spochybniť svoj zrak a sluch. Tu je potrebné dodať: kto nezažije, nepochopí. 


A to nie je všetko! Na hlavnom pódiu nebude chýbať nový talent na scéne Kristy Jay, slovenská trance kráľovná Nifra, autor svetoznámeho hitu Loneliness Tomcraft a hlavný stage uzatvorí technom krásna Lucca. Návštevníci sa môžu tešiť aj na open air stage, tzv. CREAM House Stage, kde si budú môcť vychutnať grilované špeciality a bar vo vyhrievanom stane pri setoch od EKG, Mairee, Milana Lieskovského či Róberta Buriana.


Komfort nadovšetko

CREAM prináša nielen kvalitný hudobný, ale aj vizuálny zážitok v produkcii MINISTRY, profesionálne úvodné intrá dídžejov a oproti predchádzajúcemu ročníku aj posilnené špeciálne efekty. O komfort návštevníkov sa 7. októbra postará priame prepojenie haly so šatňami a na mieste budú k dispozícii aj grilované špeciality, bankomat a okrem interných aj externé toalety a fajčiareň.

Podujatie sa koná v štýlových klubových priestorov Refinery Gallery. Kapacita klubu je limitovaná. Minulý rok CREAM navštívilo až 2000 fanúšikov! Cena vstupenky na tanečnú plochu je 35 eur vrátane všetkých poplatkov (parkovanie, prístup na tanečnú plochu a Open Air Stage s grilom). Pre luxusnejší zážitok je v ponuke aj VIP vstupenka v hodnote 50 eur, rovnako vrátane všetkých poplatkov a s prístupom na VIP balkóny na poschodí s vlastným barom a WC, prístupom na tanečnú plochu a Open Air Stage s grilom a VIP parkovaním priamo pri klube. Vstupenky sú už v predaji v sieti Predpredaj.sk

Zdroj: www.ievogroup.com

Súvisiaci interpreti: Markus Schulz