Britský spevák Robbie Williams zverejnil videoklip k piesni Go Gentle. Tú podľa vlastných slov napísal po narodení dcéry Theodory ako akýsi sľub, že sa o ňu bude po celý život starať. Tridsaťdeväťročný Williams vo videu spieva v námorníckom kostýme na lodi, ktorá ho vezie ulicami Los Angeles. O réžiu sa postaral Marc Klasfeld.

"Stále sa obávam, že nie som schopný zvládať túto úlohu. Snažím sa byť dobrým otcom, ale mám z toho strach. Musíte sa starať o tú osobu po celý život. Ja sa však neviem postarať ani sám o seba," vyhlásil Robbie Williams o svojich pocitoch po narodení svojho prvého dieťaťa. Zároveň však prostredníctvom piesne dcérke aj fanúšikom sľubuje, že pre ňu urobí maximum.

Skladba Go Gentle je prvým singlom zo štúdiovky Swings Both Ways, ktorá by mala vyjsť 18. novembra. Spevák z očakávaného albumu, ktorý bude obsahovať swingové piesne, ale aj rôzne covery, zverejnil aj promo singel Shine My Shoes. Nahrávka bude pritom obsahovať 13 skladieb, na ktorých sa podieľali napríklad Lily Allen, Kelly Clarkson, Olly Murs, Michael Bublé, Rufus Wainwright, Guy Chambers či Chris Heath.


Zdroj: SITA
Foto: Robbiewilliams.com

Súvisiaci interpreti: Robbie Williams