Americký producent a raper Timbaland vydá 25. decembra mixtape King Stays King. Novinka ponúkne zdarma 16 skladieb, v ktorých bude možné počuť aj interpretov ako Young Thug, Rich Homie Quan, Mila J alebo Blaze.

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na doteraz nevydanú skladbu speváčky Aaliyah, ktorá zomrela v auguste 2001 vo veku 22 rokov. "Už je to nejaký čas, čo som mohol dať svetu nejaké nové skladby. Na tomto projekte som strávil veľa času a teším sa na to, keď ponúknem tieto očarujúce zvuky mojim fanúšikom a uzatvoríme tento rok," vyjadril sa 43-ročný hudobník.

Timbaland sa preslávil najmä spoluprácou s Missy Elliott, Justinom Timberlakeom (FutureSex/LoveSounds, 2006; The 20/20 Experience, 2013), Nelly Furtado (Loose, 2006) či spomínanou Aaliyah. Vyhľadávaný producent, vlastným menom Timothy Zachery Mosley, spolupracoval aj s Madonnou, Katy Perry, skupinou OneRepublic, či rapermi ako Jay Z, LL Cool J a mnohými ďalšími. Na konte má i vlastné štúdiovky Tim's Bio: Life From Da Bassment (1998), Shock Value (2007) a Shock Value II (2009). Na budúci rok plánuje vydať nový album.


Zdroj: SITA (Rollingstone.com, archív)
Foto: Facebook.com/Timbaland

Súvisiaci interpreti: Timbaland