Kým na Slovensku zúri vojna medzi "kráľom popu", discorapermi a vyznávačmi pôvodných hip-hopových hodnôt, kdesi v zahraničí 19-ročný Justin Bieber prezlieka kabáty. Ten, ktorý patril popovému slaďochovi, vymenil v jednej sekunde za drsný výraz rapera. Čo na takúto "faloš" povie Rytmus?

Justin Bieber, zdá sa, na chvíľu zmenil smer svojej kariéry. Po nespočetných škandáloch a prešľapoch bolo len otázkou času, kedy sa dá do rapovania, aby podčiarkol svoj imidž dospeláka - rebela. Najnovšie sa predviedol ako hosť v skladbe svojho producenta Maejor Aliho a rapera Juicy J. Vo videoklipe k singlu Lolly sa Bieber objavuje bez trička, uznáva svoju reťaz, chváli sa tetovaním a tým, že je "najlepší".

Táto spolupráca nie je prvým rapovým pokusom idolu 14-ročných dievčat. Predtým sa objavil na mixtape Chrisa Browna New Boy In Detention, ale aj na tracku Drummer Boy s Busta Rhymesom. Dávnejšie sa však pre Digitalspy.co.uk vyjadril: "Som spevákom - to je mojou vášňou. Rapovanie je niečo, čo robím pre zábavu."


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber