Punk-rocková kapela Plus Mínus, ktorej jadro tvoria bývalí aj súčasní členovia Inekafe, sa vracajú na scénu s novým singlom Nádej. Skladbu, ktorá mala rozhlasovú premiéru dnes dopoludnia na vlnách rádia Anténa Rock, skupina predstavila na internete spolu s videoklipom.

Pätica ostrieľaných hudobníkov, ktorí boli pri vzniku neopunkovej scény na Slovensku, sa tak po dlhšej odmlke vracia v plnej sile. Po posledných úspešných singloch Na kolenách a Tetovania prichádzajú Plus Mínus po piatich rokoch s novinkou Nádej. V šuflíku ho mali už dlhšie, ale až nedávno dozrel čas na to, aby ho v štúdiu nahrali a natočili k nemu aj videoklip. Za zvukom a aj za videoklipom tohto singlu stojí Matej Turcer, producent a gitarista kapely From Our Hands.


Hudbu a text napísal Mário "Wayo" Praženec. Okrem gitaristu, ktorý bol členom Inekafe desať rokov, tvoria zostavu Plus Mínus aj ďalší zakladajúci členovia kapely Inekafe a jej bývalí alebo súčasní hudobníci. Za bicími nástrojmi sedí Wayov brat Dodo, dlhoročný bubeník Inekafe, a gitarové riffy má spolu s Wayom na svedomí Roman "Hulo" Hulín, ktorý pôsobil v Inekafe posledných päť rokov. Na basgitare hrá Marek alias Moon Dog a za mikrofónom stojí frontman Braňo "Gza" Waclav.

V tejto zostave odohrá kapela aj koncert Plus Mínus - punkrock reunion!, ktorý sa uskutoční 27. januára 2017 v bratislavskom klube Randal. 

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Plus Mínus, 2016 Zdroj: Jakub Fabián

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol za kapelu Plus Mínus Mário Praženec. Viac sa o skupine a jej plánoch dozviete na oficiálnych stránkach www.plusminuspunkrock.skwww.facebook.com/plusminus.punkrock.

Súvisiaci interpreti: Plus Mínus