Pop-rocková hviezda Jon Bon Jovi sa priznal, že nie je typickým rockových chuligánom ani na pódiu ani mimo neho. Členovia skupiny ABBA sa tiež zaobišli bez sexu a drog.

Zrejme aj kvôli nedávnej práci výskumníkov z Liverpoolu, ktorí dokázali, že hviezdy hudobného neba umierajú kvôli zlému životnému štýlu mladšie, sa redaktori stránky Contactmusic.com rozhodli poukázať aj na svetlé výnimky. Medzi ne patrí Jon Bon Jovi, ktorý tvrdí, že nechápe, prečo ostatní rockeri žúrujú až do krajnosti. "Nikdy som nemal nič viac ako fľašu vína. Občas fajčím cigarety, ale len v spoločnosti, keď mám chuť si zapáliť... Ale aj to už bude čoskoro zakázané." – priznal frontman kapely Bon Jovi v rozhovore pre magazín Glamour.

Podobne boli na tom vo svojich najlepších rokoch aj členovia kapely ABBA. V 70. rokoch sa mladá a úspešná kapela, v Európe známa svojím slušáckym imidžom a zázemím s dobrou povesťou, vybrala na turné do USA. Tam však očakávali neskrotné party zvieratá. Gitarista Mats Ronander spomína: "Keď sme pristáli v Amerike, ľudia ktorí nás tam čakali si mysleli, že budeme ako Rolling Stones. Mali pre nás pripravenú obrovskú party s množstvom krásnych dievčat a chľastu. Boli sme zhrození. Nevedeli sme, ako sa máme zachovať. Počas turné sme boli nudným Švédmi. Nebol žiaden sex ani drogy."

Zdroj: Contactmusic.com