Populárna rocková kapela Desmod na svojej stránke už v priebehu leta avizovala, že sa v septembri po skončení festivalovej horúčky chystá zavrieť do štúdia a nahrá svoj ďalší album.

Najnovšia správa na ich stránke potvrdila, že od pondelka 3.septembra sa začal nahrávať v poradí už šiesty album skupiny Desmod. Bude to však ich prvý album pod hlavičkou vydavateľstva Universal Music. Pôvodne sa malo nahrávať v Bardejove, no prišlo k zmene plánu. Chalani na albume pracujú v úžasných priestoroch Empírového Divadla v Hlohovci, ktorý je charakteristický vynikajúcou akustikou. Nahrávanie by malo trvať až do konca septembra, pričom producentom dosky je tak, ako v prípade predchádzajúcich albumov, opäť Roman Slávik.

Okrem prípravy albumu sa členovia kapely tešia aj na dátum 30. októbra, kedy sa v športovej hale na bratislavských Pasienkoch, predstavia ako jedna z prekapiel svetoznámej rockovej partičky My Chemical Romance. Po tomto koncerte ich až do roku 2008 na Slovensku neuvidíme - v novembri a decembri totiž vyrazia na spoločné turné po Českej republike s kapelou Chinaski.

http://www.desmod.sk