Spoluzakladateľ a klávesista jednej z najvplyvnejších hudobných formácií všetkých čias, skupiny Depeche Mode, sa v novembri predstaví slovenskému publiku tak, ako ho ešte nepoznajú a to v úlohe DJa.

Tento rodák z anglického Nottinghamu sa nikdy netajil tým, že bol vždy najmä managerom skupiny, nikdy pre DM nenapísal jedinú skladbu, ale na druhej strane bol nenahraditeľným styčným bodom v časoch veľkých nezhôd medzi Gahanom a Goreom a vždy vedel dať skupinu zas a znova dokopy.

Jeho prvým sólovým počinom bol v roku 1984 album Toast Hawai. Všetky skladby, ktoré sa na ňom nachádzajú, sú cover verziami a Fletcher v nich spieva vedúce vokály. Tento album však nikdy nebol vydaný a existovalo iba zopár kópií.

V posledných rokoch si Andy Fletcher založil vydavateľstvo s rovnomenným názvom ako jeho nevydaný album Toast Hawai. Popri činnosti vo vydavateľstve sa venuje najmä úlohe DJa. Poslucháči túto jeho rolu prijímajú vždy sa nadšením, najmä ak hrá akékoľvek piesne od Depeche Mode. Jeden takýto večer je zdokumentovaný ako 'Andy Fletcher: Noc vo Varšave'.

23. novembra 2007 sa podobná noc odohrá i v Bratislave, kde sa Andy Fletcher predstaví slovenskému publiku ako DJ. Nepochybne to bude zážitok nielen pre skalných fanúšikov skupiny Depeche Mode.

Miesto a dátum konania: 23.11.2007, Incheba – hala D
Predpredaj: Ticketpro
Viac info: www.xl.sk, 12111