Plus Mínus ukončili letné festivalové obdobie a zároveň sa rozlúčili s basgitaristom Branislavom Vartovníkom alias Blinkerom, ktorý v kapele strávil 5 rokov. Členovia kapely potvrdili, že v skupine nedošlo k žiadnym nezhodám. Po tom, ako si Plus Mínus nájde náhradu na post basgitaristu, bude kapela fungovať i naďalej.

Blinkerovo vyjadrenie k odchodu z Plus Mínus: "Dospel som do životnej fázy, kedy som si uvedomil, že moje priority sú niekde inde ako boli pred 5 rokmi. Posledné mesiace som čoraz intenzívnejšie premýšľal a dospel som k záveru opustiť Plus Mínus. Je čas sa opäť pohnúť z miesta a splniť si dalšie svoje sny a túžby. S chalanmi naďalej zostávam v dobrom priateľskom vzťahu, na tom sa nič nezmenilo. Ďakujem im za to, že mi poskytli možnosť spolu s nimi precestovať tisíce kilometrov a za skvelé zážitky na turné."

Gza, Dodo a Wayo taktiež vyjadrili vďaku za čas, ktorý strávili s Blinkerom a prajú mu v živote veľa úspechov. Svoj posledný spoločný koncert odohrali v sobotu v českých Vizoviciach.

Aktuálne EP – Plus Mínus 2010 si môžu fanúšikovia stiahnuť na novej adrese www.paintboard.net.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Mário Praženec alias Wayo zo skupiny Plus Mínus. Viac na Bandzone.cz/plusminus.

Súvisiaci interpreti: Plus Mínus