Pop-rockový muzikál Sisterella, na ktorom sa podieľal ako výkonný producent zosnulý Michael Jackson, sa chystajú opäť uviesť na divadelné dosky. Comeback sa uskutoční na jar budúceho roku v Los Angeles. O produkciu hry Larryho Harta sa postarajú Jerry Greenberg, ktorý bol prezidentom nahrávacej spoločnosti WTG Records a neskôr aj Jacksonovej MJJ Music a bývalý manažér Kráľa popu Frank Dileo. Po prvý raz mala hra premiéru v roku 1996 v priestoroch Pasadena Playhouse v "meste anjelov".

O choreografiu sa rovnako ako pred 14 rokmi stará americký tanečník a spevák Raymond G. del Barrio, ktorý už spolupracoval s hviezdami ako Whitney Houston, Lionel Richie, Paula Abdul či Barbra Streisand. Bližšie informácie týkajúce sa obsadenia zatiaľ nezverejnili.

Príbeh muzikál, ktorý je zasadený do obdobia začiatku 20. storočia, je založený na rozprávke o Popoluške. Macocha sa snaží získať majetok muža, aby ho mohla dať svojej vlastnej dcére a ochudobniť tak nevlastnú. V muzikáli nechýba ani dobrý princ, ktorý sa do trpiaceho dievčaťa s dobrým srdcom zamiluje.

--
Zdroj: SITA
Foto: Michaeljackson.com

Súvisiaci interpreti: Barbra Streisand, Lionel Richie, Michael Jackson, Paula Abdul, Whitney Houston