Americká speváčka Macy Gray oznámila, že v tomto roku chce vydať hneď dva nové štúdiové albumy. Jeden z nich by mal byť jazzovou nahrávkou, druhý rockovou. "Mám v sebe tak veľa hudby. Škodila by som sama sebe, ak by som ju zo seba nevydávala von tak rýchlo, ako prichádza," uviedla 43-ročná skladateľka.

"Jednoducho mám pocit, že nenahrávam dostatočné množstvo skladieb. Všetci moji hrdinovia mali veľa nahrávok. Minule som si prechádzala diskografiu Niny Simone a tá mala veľmi veľa albumov, pričom niektoré z nich sú úžasné. Bob Marley vytvoril za ten krátky čas, čo tu bol, taktiež veľmi veľa nahrávok. Takže chcem nahrávať a tieto nahrávky vydávať, aby som videla, čo si o nich ľudia myslia. Doteraz som nahrávala s trojročnými pauzami, počas ktorých som chodila na turné. Tak to však už robiť nechcem," vysvetlila dôvody svojho rozhodnutia.

Macy Gray, vlastným menom Natalie Renee McIntyre, vydala svoj zatiaľ posledný album s názvom The Sellout v roku 2010. Na jednu z pripravovaných nahrávok už podľa vlastných slov nahrala osem skladieb, pričom všetky produkoval Hal Wilner. Dátumy vydania ani názvy albumov zatiaľ nie sú známe.

Informácie zverejnila webová stránka Billboard.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Macygray.com

Súvisiaci interpreti: Macy Gray