Pre speváčku Toni Braxton sú Vianoce naozajným sviatkom, ktorý si užíva v pokoji bez práce a povinností. Americká speváčka dokonca priznala, že má rada vianočné filmy. Sama si najnovšie zahrala v jednom s názvom Every Day Is Christmas (Každý deň sú Vianoce).

"Zbožňujem vianočné filmy. Sviatočný čas ma robí šťastnou, veselou a nadšenou," povedala. Nakrúcanie si podľa vlastných slov užila, lebo má rada všetko spojené s filmami a ich vznikom. "Jednoducho skutočne milujem filmy," uviedla. Verní fanúšikovia sa však nemusia obávať, že by zamenila hudbu za filmy. Prečo? "Je to moja najobľúbenejšia činnosť - vystupovať," vysvetlila Toni Braxton.

Toni Braxton má za sebou úspešný rok, keď sa ôsmich rokoch od poslednej štúdiovky Pulse vydala v marci album Sex & Cigarettes, ktorý jej priniesol hneď tri nominácie na Grammy v kategóriách najlepší R&B album,  najlepší R&B výkon a singel Long As I Live zabojuje o ocenenie v kategórii najlepšia R&B skladba. 

Speváčka zo svojej novinky zatiaľ predstavila tri skladby. Okrem spomínanej Long As I Live, ktorá má na Youtube cez 24 miliónov pozretí,  aj Deadwood a FOH


Zdroj: SITA, doplnila Hudba.sk
Foto: facebook.com/tonibraxton

Súvisiaci interpreti: Toni Braxton