Robo Opatovský vytvoril s vynikajúcimi hudobníkmi projekt Overtime v štýle swing, latin a groove. Unikátne prevedenie skladieb chytí za srdce aj priaznivcov spoločenských tancov. Svetové hity v netradičnom šate totiž zaujali aj tanečných profesionálov. Skladby z repertoáru Overtime odzneli na súťaži štandardných tancov Petra Modrovského.

"S Robom mám skúsenosť z mojej súťaže Dansovia Grand Gala, kde sa ukázalo, že hity z Oovertime sú skvelo použiteľné pre komunitu spoločenského tanca. Nehovoriac o tom, že týmito skladbami vytvoril Robo vynikajúcu atmosféru," prezradil Peter Modrovský z tanečnej akadémie Dansovia.

Repertoár Overtime tvoria svetové hity v originálnych aranžmánoch. Za nimi sa skrývajú okrem hlasu Roba Opatovského aj vynikajúce výkony slovenských hudobníkov. "Členmi Overtime sú najtalentovanejší slovenskí muzikanti - Dávid Hodek, Robo Ragan jr. a Tomáš Gajlík. Je to úžasné mať za sebou takýchto vynikajúcich muzikantov. Sú mladí a tak veľmi talentovaní. Mimochodom aj štýloví, musím povedať, že aj vizuálne pôsobí Overtime veľmi dobre," smeje sa Robo.

Overtime prináša swingové verzie Lady Gaga, Georgea Michaela či skupiny A-HA. Romantikov poteší duet Roba Opatovského a Anity Soul I just can´t stop loving you od Michaela Jacksona. Ako vôbec prvú skladbu si fanúšikovia mohli vypočuť hit skupiny Depeche Mode People Are People, ktorej dal Robo novú jedinečnú bossa nova podobu. Nechýbajú tiež nové prevedenia hitov od Lennyho Kravitza, Stinga či skupiny Metallica a takisto Robove vlastné skladby v štýle latin. Robo Opatovský chce Overtime fanúšikom predstaviť aj na koncertnom turné. Všetky plány prezradí už čoskoro. 



Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text správy bol upravený redakciou.

Foto: Róbert Ragan

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský