Druhá várka potvrdených mien na jednom z najpopulárnejších maďarských festivalov ponúka viacero veľkých hviezd svetového popu a tanečnej hudby. Program obľúbeného plážového festivalu sľubuje päť dní a nocí plných zábavy a skvelej atmosféry.

V prvej fáze odhaľovania lineupu festivalu Balaton Sound 2019 nastavili latku vysoko mená ako Armin van Buuren, Marshmello, Paul Kalkbrenner alebo DJ Snake. Druhá séria mien však ponúka nemenej lákavé hviezdy, pri ktorých pookrejú nielen priaznivci tanečnej hudby ale aj fanúšikovia rádiového popu.

Balaton Sound sa uskutoční od 3. do 7. júla. Hneď počas otváracej noci sa na atraktívnom mieste pláže jazera Balaton na hlavnom pódiu predstaví holandská trancová a progressive housová legenda DJ Tiësto. Po ňom budú nasledovať platinou ocenení americkí hitmakeri The Chainsmokers. Ďalej počas festivalu vystúpi aj rapová superstar G-Eazy alebo britská formácia Rudimental, ktorá sa v nedeľu večer v plnej koncertnej zostave postará o vyvrcholenie festivalu.


Mladšia "sestra" slávneho budapeštianskeho Sziget festivalu tiež privíta nominantku na BRIT Award Jess Glynne alebo kolumbijskú hviezdu J Balvina, ktorého spolupráca s Cardi B na hite I Like It dosiahla prvé miesto v americkom singlovom rebríčku Billboard Hot 100. Na festivale sa tiež predstaví šéf vydavateľstva Protocol Nicky Romero, populárne americké duo Sofi Tukker a vedúca osobnosť Shark Squad, Jauz. Mnohých určite potešia aj elektrizujúce sety od uznávaných producentov ako Dubfire, Vinai, Martin Jensen a Deorro. Fázu 2 uzatvára francúzske duo Tchami X Malaa, ktorí pracovali na prípravách svojho "No Redemption" konceptu viac ako 18 mesiacov. 

Päťdňová vstupenka na Balaton Sound poskytuje jedinečnú možnosť zažiť kompletný festivalový program, zatiaľ čo troj- a štvordňové lístky dávajú fanúšikom možnosť užiť si na festivalovej pláži iba tie dni, ktoré si sami vyberú. Denné vstupenky sa predávajú v cenách od 64 eur, trojdňové od 165 eur, štvordňové od 179 eur päťdňové si aktuálne môžete zakúpiť za 205 eur.

Aktuálne potvrdené mená Balaton Soundu 2019:
(v abecednom poradí)

Armin Van Buuren 
Deorro  
DJ Snake 
Don Diablo 
Dubfire 
Future 
G-Eazy  
Hernan Cattaneo 
J Balvin 
Jauz  
Jess Glynne 
Killy 
Marshmello 
Martin Jensen 
Nervo 
Nicky Romero  
Paul Kalkbrenner 
Rudimental Live  
Sofi Tukker 
Sunnery James & Ryan Marciano 
Tchami X Malaa  
The Chainsmokers  
Tiësto 
Timmy Trumpet 
Vinai  
Will Sparks 

Ďalšie novinky v programe budú oznámené v nadchádzajúcich týždňoch. Priebežne aktualizované informácie a všetky podrobnosti o festivale a vstupenkách nájdete na oficiálnom webe v slovenčine www.balatonsound.com/sk.

Čo: Balaton Sound 
Kde: Zamárdi, jazero Balaton, Maďarsko 
Kedy: 3. - 7. júla 2019

Pozrite si aftermovie z ročníka 2018:    


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol PR manažér Balaton Soundu pre Slovensko Michal Jančat. Tlačovú správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Rudimental, Tiësto