Nie je to ani tak dávno, čo sa Pjoni prihlásil so sólovým elektro-akustickým debutom Cloud No Raisins. S novinkou Moonless, ktorá práve vychádza na Exitabe by ste ho však porovnávali len s ťažkosťami. Hlboké, špinavé beaty budú asi povedomé každému, kto v poslednej dobe zavítal na jeden z Pjoniho koncertov.

Pjoniho skladbu Moonless a jej remix v podaní Ink Midgeta si môžete stiahnuť zdarma na Bandcamp stránke labelu Exitab alebo na Soundcloude. Ak chcete mladých hudobníkov podporiť, na Bandcampe môžete aj prispieť ľubovoľnou sumou. Singel sa bude krstiť už túto sobotu 28. júla na akcii Mäss v bratislavskom klube Radosť.


Na "digitálnych pultoch" je stále k dispozícii aj spomínaný album Cloud No Raisins (2012) a spoločný debutový vinyl dua (2011). Tento rok vyjde aj sólový debut Ink Midgeta, ktorý svojím remixom ukázal, že sa máme na čo tešiť.

K objednávke hudby cez Exitab aktuálne dostanete ako darček kompiláciu vydavateľstva, ktorá nedávno vyšla na americkom trhu.

Redakciu Hudba.sk informoval Juraj Hoppan z vydavateľstva Exitab. Ďalšie informácie a hudbu nájdete na stránkach exitab.exitmusic.org a www.facebook.com/inkmidgetandpjoni.

Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Pjoni & Ink Midget