Celosvetovo obľúbená pop-rocková skupina OneRepublic pred pár dňami odštartovala svoje európske turné a už o pár dní jej šou zažijeme aj v Bratislave. Hudobníci z amerického Colorada prinesú zaujímavú predskokanku a prekvapenie ponúknu aj v rámci vlastného vystúpenia.


Kapela OneRepublic, ktorej lídrom je jeden z najväčších hitmakerov posledných rokov Ryan Tedder, sa prostredníctvom mnohých rádiových hitov dostala aj do povedomia slovenských mainstreamových poslucháčov. Svoje dlho očakávané európske turné kapela odštartovala len nedávno v nemeckom Düsseldorfe a počas siedmich dní stihla odohrať šesť koncertov v Belgicku, Luxembursku v Anglicku.

Doposiaľ odohraté vystúpenia odhalili dramaturgiu koncertu. Slovenskí fanúšikovia sa tak 7. mája na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu môžu tešiť na hity ako Apologize, Wherever I GoLove Runs Out, Secrets či Counting Stars. Zaznejú i skladby Rescue Me, či singel Run, ktorý aktuálne rotuje i v našich rádiách. Obe sú z posledného štúdiového albumu Human, ktorý hudobníci vydali v auguste minulého roka.


Prekvapením setlistu sú skladby iných hviezdnych interpretov, ktoré šestica talentovaných multiinštrumentalistov zaradila do svojej šou. Môžete sa tak tešiť aj na hity Halo od Beyoncé, Lose Somebody od Kyga, s ktorým Tedder úzko spolupracuje, či pieseň Sucker od bratov Jonasovcov. OneRepublic svojím koncertom vzdávajú hold i ďalším kolegom z brandže a to prostredníctvom zaujímavého mashupu piatich megahitov. O ktoré skladby sa jedná sa návštevníci koncertu na vlastné uši presvedčia už o niekoľko dní.

"Bratislava, Slovensko, ľubime vás, už sme u vás vystupovali a je to úžasné mesto. Nevieme sa dočkať, keď sa vrátime naspať," odkazuje v mene kapely frontman zoskupenia Ryan Tedder.


Predskokankou hlavných hviezd večera bude mladá speváčka Jessia z Kanady. Známa je najmä vďaka singlu I'm Not Pretty, ktorým v roku 2021 debutovala na sociálnej sieti TikTok. Kapelu OneRepublic piesňou zaujala natoľko, že obdržala správu od samotného Ryana Teddera, vďaka ktorému podpísala zmluvu s vydavateľstvom Republic Records.

Spevák a producent jej pomohol aj s EP nahrávkou How Are You, ktorú vydala v októbri 2021. Získala za ňu štyri nominácie na najprestížnejšie kanadské hudobné ceny Juno Awards v kategóriách Objav roka, Singel roka, Popový album roka a Cena fanúšikov. 


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Janka Marczellová z agentúry Vivien. Tlačovú správu sme upravili. Všetky podrobnosti o koncerte nájdete na oficiálnej stránke organizátora www.vivien.sk.

Súvisiaci interpreti: OneRepublic