Šestica fešákov z kapely OneRepublic, ktorá sa vďaka mnohým úspešným hitom stala jednou z najúspešnejších popových skupín 21. storočia, v marci odštartuje koncertné turné po Európe. Predstaví na ňom pripravovaný album Human a nevynechá ani Bratislavu. Koncert sa uskutoční 10. novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Americká skupina OneRepublic sa preslávila vďaka spolupráci s producentom Timbalandom a ich spoločnej skladbe Apologize, z ktorej sa len v USA predalo takmer šesť miliónov kusov a videoklip má na Youtube bezmála 300 miliónov zhliadnutí.


Celkovo kapela v priebehu svojej kariéry kapela predala viac ako 16 miliónov kópií svojich štyroch doteraz vydaných albumov a veľkú popularitu potvrdila tiež úspechmi hitov Wherever I GoLove Runs Out, All The Right Moves, Secrets či Counting Stars. Setlist nadchádzajúceho turné bude vyskladaný práve z najúspešnejších piesní z repertoáru tohto zoskupenia z Colorada, ako aj novinkami z očakávaného piateho album Human, ktorý by mal vyjsť na jar.


Kapelu, ktorá má na konte niekoľko hudobných cien a desiatky nominácií na American Music Awards, Billboard Music Awards, Teen Choice Awards či Grammy, môžete aktuálne počuť z éteru slovenských rádií s najnovším singlom Wanted. Autorsky sú pod ním podpísaní dvaja členovia skupiny - frontman Ryan Tedder, ktorý je renomovaným skladateľom a textárom, a multinštrumentalista Brent Kutzle, ale aj Tyler Spry, Casey Smith a Zach Skelton.


Predpokladom skvelej šou je fakt, že všetci členovia OneRepublic - Ryan Tedder, Zach Filkins, Drew Brown, Brent Kutzle, Eddie Fisher a Brian Willett - sú multiinštrumentalisti hrajúci na niekoľko rozličných hudobných nástrojov. Líder skupiny, ktorý je zároveň skladateľomm a producentom, má na konte spolupráce s Camilou Cabello, Kygom, Jamesom Arthurem, Hailee Steinfeld, Beyoncé či legendami ako Paul McCartney a U2.

Vstupenky na bratislavský koncert, ktorý OneRepublic odpália 10. novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, budú k dispozícii v predpredaji od piatka 6. marca od 10:00. Okrem Bratislavy kapela zavíta aj do Prahy, kde sa predstaví 6. novembra. Viac informácií nájdete na oficiálnom webe usporiadateľskej agentúry Vivien.

Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka agentúry Vivien Jana Marczellová.

Foto: Facebook.com/OneRepublic

Súvisiaci interpreti: OneRepublic