Vinyloví špecialisti z Romanus Records vyrábajú bizarné vinylové platne. Od formácie Alice In Chains dostali špeciálnu objednávku. Zaliať do vinylu mŕtve muchy. Výzva to pre nich bola iba v samotnom zbieraní múch, nie v realizácii projektu. Firma pôsobiaca v Indianapolise už do LP platní zalievala piesok, žiletky, kvety, krv, škorpióny či hadiu kožu. Muchy? Žiadny problém.

A tak sa fanúšikovia americkej rockovej formácie môžu tešiť na unikátny kúsok do zbierky, ktorým si Alice In Chains pripomenie 30. výročie albumu Jar Of Flies. Limitovaná vinylová reedícia bola vyrobená iba v 150 kópiách a v tejto chvíli už Alice In Chains hlásia, že je beznádejne vypredaná. Vinyl doplní viacero ďalších zberateľských rarít, ako skateboard alebo pokrový set.

"S nadšením oznamujeme, že Romanus Records vyrába tieto úžasné bizarné krásky v spojení s dobrými ľuďmi z Velvet Hammer Music and Management Group. Sú naplnené skutočnými mŕtvymi muchami. V skutočnosti bolo dosť ťažké chytiť toľk múch," hovorí šéf Romanus Chris Banta.

 

Alice In Chains, vinyl Jar Of Flies Zdroj: Facebook.com/ChrisBanta

 

Text: Hudba.sk (zdroj: Loudersound.com)