Kanadský spevák Justin Bieber zverejnil tracklist albumu Purpose. Dvadsaťjedenročný interpret tak urobil prostredníctvom Twitteru, kde postupne zverejňoval fotografie, na ktorých sú napísané názvy piesní, prípadne mená hosťujúcich interpretov, na stenách.

Každé grafiti je pritom originálne a pochádza z iného svetového mesta, a to konkrétne zo Sydney, Londýna, Štokholmu, Paríža, Osla, Berlína, New Yorku, Philadelphie, Washingtonu D.C., Toronta, Bostonu, Miami, Atlanty, Chicaga, Seattlu, San Francisca, Vancouveru a Los Angeles. Nahrávka bude obsahovať 18 skladieb, medzi ktorými je aj úspešný singel What Do You Mean?. Na spevákovom štvrtom albume spolupracovali Big Sean, Travis Scott, Halsey, Nas, a tiež projekt Jack Ü, ktorý tvoria Diplo a Skrillex. Purpose vyjde 13. novembra. 

Z nadchádzajúcej štúdiovky predstavil naposledy singel Sorry. Ten dostal aj videoklip, kde twerkuje skupina dievčat oblečených v štýle 90. rokov. O hudobnú produkciu novinky sa postaral Skrillex, zatiaľ čo videoklip režírovala iba 23-ročná Novozélanďanka Parris Goebel. Členka tanečných skupín ReQuest a The Royal Family na žiadosť Bieberovho manažmentu "poskladala" video iba za dva dni, pričom limit bol týždeň. Tanečníčka, ktorá sa z Youtube dostala k tvorbe choreografií pre Beyoncé či Jennifer Lopez, si príležitosť podľa magazínu Fader veľmi váži a pripomína, že aj Bieber kedysi začínal na známom videoportáli.


Tracklist albumu Purpose:
 
1. Mark My Words 
2. I'll Show You 
3. What Do You Mean? 
4. Sorry 
5. Love Yourself 
6. Company 
7. No Pressure (feat. Big Sean) 
8. No Sense (feat. Travis Scott) 
9. The Feeling (feat. Halsey) 
10. Life Is Worth Living 
11. Where Are Ü Now (feat. Jack Ü) 
12. Children 
13. Purpose 
14. Been You 
15. Get Used To Me 
16. We Are (feat. Nas)
17. Trust 
18. All In It

Zdroj: SITA + Marek Majzon (text o videoklipe)
Foto: Album artwork

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber