Coververziu hitu Stayin' Alive predstavil Chris po prvýkrát toto leto na filmovom festivale v Cannes. Teraz zdieľa temperamentnú štúdiovú verziu spolu s videoklipom natáčaným v Benátkach.

"Umenie lieči! Znova a znova nás všetkých spája! Umenie je skúsenosť ľudstva, radostná loďka predstavivosti, ohnisko, kde spolu znovu objavujeme detstvo. Moji majstri využívajú umenie ako magické útočisko a ja ich na oplátku beriem maskovaných, oslobodených od seba, do suverénnej ríše ich vlastných snov. Vyrobené za pár dní, v núdzi s úžasnými priateľmi, štedrými cudzincami, obyvateľmi z Benátok, toto je naša milá rozlúčka s rokom 2023. Naše PUNK gesto pre lepšiu budúcnosť," napísal Chris k novému videu v príspevku na sociálnej sieti.

Coverom nazvaným Stayin' Alive! Chris Version končí projekt Christine and the Queens mimoriadne úspešný rok, počas ktorého vydal po menej ako dvanástich mesiacoch album Paranoia, Angels, True Love. Zaradili sme ho aj do nášho koncoročného výberu 50 albumov roka 2023 podľa redakcie Hudba.sk.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)